Duļķainums viskijā - trūkums vai garšas kritērijs


Viskiji, t.i. destilāti no graudu misas, ir viens no favorītiem, kas jau izsenis ir iemantojis milzīgu popularitāti un ir bijis patērētāju iecienīts. Viskiju veidi atšķiras atkarībā no to izcelsmes valsts. Nozīmīgākie viskija ražotāji pēc Skotijas un Īrijas ir Amerikas Savienotās Valstis un Kanāda. Neapstrīdamas tirgus līderis ir skočs (Skotija), seko iesala viskijs (Skotija), Īru viskijs un burbons (ASV, Kanāda). Par viskija atšķirīgo aromātu ir atbildīgi trīs dažādi faktori: izejvielas, ražošanas process un izturēšana mucās.

Tomēr tas, kas visiem viskija veidiem ir vienāds: pēdējais ražošanas solis ir filtrēšana.

LEJUPIELĀDĒT VISU RAKSTU.

{% if config_social_follow_bar_script_hash %} {% endif %}