Vīns

Vīns

Kad kāds bauda glāzi jūsu vīna, jūs noteikti gribat pārspēt šī cilvēka cerības. Vīna filtrēšana ir svarīga procesa daļa, kas nodrošina vīna kvalitāti un mikrobioloģisko stabilitāti, palīdzot novērst kvalitātes problēmas, kas var novest pie produkcijas zuduma, taču tas neietekmē garšas un krāsas nianses.

Optimizējiet veiktspēju, lai optimizētu garšu

Ikreiz, kad pircējs bauda drošu un garšīgu malku jūsu vīna, uzlabojas jūsu zīmola reputācija un jūs iegūstat iespēju veidot lojālu klientu loku. Lai to panāktu, darba process ikreiz ir jāizpilda atbilstīgi prasībām. Optimizējot procesu, jūs varat panākt savām prasībām atbilstošu garšu, krāsu un dzidrumu. No elastīgas pārslēgšanās starp sarkanā un baltā vīna ražošanas procesiem, izvairoties no savstarpējas piesārņošanās, beidzot ar klientu drošības palielināšanu ar filtriem, kuriem ir nepārspējams mikrobioloģiskās aizturēšanas līmenis — mūsu inovācijas vīna filtrēšanas jomā ir izvirzījušās nozares priekšplānā, pateicoties tīrajiem, minerālus nesaturošajiem materiāliem, kas palielina kapacitāti un produktivitāti, tādējādi palīdzot jums saražot labāko produktu.


Produktu katalogs