Termins stabilizācija parasti attiecas uz produktiem un procesu, ko izmanto, lai palielinātu dzērienu glabāšanas laiku. Izmantojot stabilizācijas produktus, dzērieni tiek mikrobioloģiski un ķīmiski / fiziski stabilizēti.
Līdzeklis alus dzidrināšanai. Šķidrs silikogēls radīts speciāli alus dzidrināšanai un filtrācijas uzlabošanai alus rasošanā Specifiskā..
Ir uzlabots apjomu nepalielinošs silīcijskābes kserogēls, kura mitruma saturs ir ne lielāks par 10%. Pateicoties produkta daļiņu vien..
Ir silīcijskābes hidrogēls ar 55% vidējo mitruma saturu. BECOSORB 6000 daļiņu izmērs ir piemērots tieši alus filtrācijai. Viendabīgā vi..
SIHA PhenoEx stabilizators ir polivinilpolipirolidons (PVPP), ko lieto dzērienu apstrādē fenolu ķīmisko saišu adsorbcijai. Izmantojot s..
Īpašs kaļķis atskābināšanai, kas ir īpaši izstrādāts dubultai sāls atskābināšanai vīnogu misā un vīnā. Pateicoties produkta īpašībām un..