Terminu dzidrināšana parasti attiecina uz produkta apstrādes procesiem, kas tiek veikti, lai palielinātu dzērienu uzglabāšanas laiku. Dzidrināšanas daļiņu uzdevums ir olbaltumvielu, raugu un citu vielu atdalīšana no dzēriena satura. Produkti, kas tiek izmantoti vīna vai augļu sulu apstrādei ir gandrīz identiski.
Viss dzidrināšanas iespēju sortiments.
SIHA aktīvā ogle FAAugu izcelsmes augstas tīrības pakāpes aktīvās ogles pulveris. Krāsas trūkumu novēršanai alus rūpniecībā.SIHA aktīv..
Želatīns ir ļoti tīrs pārtikas želatīns dzērienu dzidrināšanai. Tas ir īpaši piemērots vīnogu misu, vīnu un augļu sulu apstrādei. Tam..
Dzērienu dzidrināšanas un stabilizācijas līdzeklisSIHA-Puranit ir aktīvs, īpaši kvalitatīvs Na-Ca bentonīts efektīvai olbaltumvielu dz..